Wooden Spoon = top opalovací krémy pro celou rodinu

Vybrat opalovací krém s minerálními filtry, které jsou pro citlivou dětskou pokožku nejšetrnější byl vždycky oříšek a člověk se musel spokojit s tím, že bude jeho dítě vypadat tak trochu jako porcelánová panenka. 

S tím je teď konec! 

Existuje nová technologie nazývaná Invisible Clear Zinc - neboli čirý neviditelný zinek. Jedná se o prášek oxidu zinečnatého, jehož vlastnostmi jsou vysoká průhlednost a také nízká bělost. Většina výrobců již tento Clear Zinc používá, takže to, že krém dělá bílý film, začíná být minulostí.

Wooden Spoon je značka bio kosmetiky která v produktech používá šetrnou technologii pro maximální ochranu přirozených vlastností ingrediencí. Veškerá jejich alchymie probíhá v Bulharsku. Já jsem pro vás vybrala do eshopu několik typů opalovacích krémů a dalších doplňujících produktů k opalování, které formulují opravdu parádně. Do nabídky jsem zařadila především opalovací krémy s vysokým SPF faktorem, protože většina opalovacích krémů na bázi minerálních filtrů se s vysokou UVA a UVB ochranou nevyrábí. Woodenspoon to umí bravurně a tak v nabídce najdete 3 objemy opalovacího krému pro celou rodinu s SPF 50. Objem 50ml je v praktickém balení s airless pumpičkou, objem 100 ml a 150 ml za výhodnější cenu pak v klasické tubě.

ws_100ml

 

Krémy jsou velmi vhodné již pro malá miminka protože jsou složené z minima ingrediencí a přesto jsou účinné.

Tyto opalovací krémy jsou zároveň i pro náročné uživatele, kterými jsou osoby s velmi citlivou pokožkou, ekzematici či lidé trpící tzv. sluneční alergií (solární dermatitidou). Lidé s citlivou pokožkou a tedy i děti by se měli chránit vysokým SPF faktorem i v našich zeměpisných šířkách.

Složení opalovacího krému Baby&Family je vyjímečně čisté (ostatně stejně jako u ostatních opalovacích krémů, které jsem do nabídky mého eshopu zařadila). Složení je velmi podobné jako u alergiků a ekzematiků oblíbeného Badgeru a musím říct, že co se týká roztíratelnosti, zdá se mi lepší než právě zmiňovaný Badger. Neobsahuje žádnou přírodní parfemaci a voní tak pouze po kakaovém a bambuckém máslu a kokosovém oleji. V základu je slunečnicový olej, pak trochu kokosového oleje a včelího vosku a dále se o skvělou roztíratelnost zasloužilo bambucké a kakaové máslo. Krém je zakonzervován tocopherolem, což je přírodní vitamin E. 

ws_50ml

Opalovací krémy WoodenSpoon můžu velmi doporučit, protože:

  • Nezanechávají žádné bílé stopy
  • Jednoduše se roztírají
  • Poskytují vyšší UVA a UVB ochranu
  • Jsou 100% přírodní a organicky certifikované
  • Jsou bezpečné, jemné a hypoalergenní
  • Jsou voděodolné
  • Vyživují pokožku
  • Jsou bezpečné pro mořský svět

Pro starší děti nebo děti, které netrpí ekzémem či jinak přecitlivělou pokožkou můžete letos vyzkoušet o něco voňavější verzi tohoto rodinného opalovacího krému a to Opalovací mléko MANGO Baby&Family taktéž s SPF 50, které se letos vyrábí v objemu 100 ml a pyšní se mangovým máslem ve složení a také třeba jojobovým olejem či olejem z rakytníku řešetlákového, který pokožku změkčuje, vyživuje a ochraňuje ji před volnými radikály a škodlivým působením UV záření. 

woodenspoon_mango

 

Pro ochranu citlivé kůže na rtech doporučuji zvolit speciální balzám na rty, který má vysoký ochranný faktor (SPF 45). Díky obsahu včelího vosku rty dokonale ochraňuje a zanechává je vláčné a hebké.

 

Pro péči o pokožku po opalování je ideální zvolit Olej po opalování od Woodenspoon.

 woodenspoon_olejpoopalovani

Obsahuje speciálně vybrané organické složky, které ulevují od podráždění a hydratují pokožku po opalování. Olej je vyroben z organických olejů, které dodávají pokožce potřebnou výživu a pomáhají obnovovat její přirozenou rovnováhu. Navíc má moc příjemnou vůni a rychle se vstřebává, takže vaše děťátko nebude mastné jako při namazání klasickým tělovým olejem či máslem. Doporučuji aplikovat na navlhčenou pokožku, ideálně květovou vodou (hydrolátem). Pro děti je vhodné zvolit hydrolát z levandule nebo heřmánku. Pokud máte doma či ráda vůni růže a používáte růžovou květovou vodu, neváhejte ji použít i pro své miminko/děťátko. 

Opalovací kosmetiku od značky WoodenSpoon moc doporučuji, díky jejímu složení, funkčnosti a hlavně roztíratelnosti ji považuji opravdu za top značku opalovací kosmetiky pro děti.

 

 










Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz