Přírodní doplňky stravy Naturtreu: Pro vaše zdraví a pohodu

Vše, co k životu potřebujeme, nalezneme v přírodě. To je filosofie fungování značky Naturtreu, která nabízí veganské přírodní doplňky stravy bez aromat, barviv, plnidel a konzervantů. Vyhýbá se nežádoucím přísadám a zastává šetrný způsob výroby.

Poslání značky Naturtreu

Rodinná firma z Hamburku působí na trhu od roku 2018. Posláním zakladatelů je vyvíjet rostlinné doplňky stravy a udávat nové standardy kvality a udržitelnosti. Každý produkt od Naturtreu je unikátní tím, že je navržený na základě nejnovějších poznatků a výsledků výzkumů, a vyrobený z těch nejlepších a nejkvalitnějších možných surovin. Výzkumy jednotlivých doplňků stravy se pravidelně opakují podle toho, jak se v průběhu času mění stav znalostí v tomto oboru. Díky tomu si můžete doplňky stravy Naturtreu pořizovat stále v té nejlepší možné kvalitě.

 NATURTREU Komplex pro štítnou žlázu, jód+selen, DrüsenSchild

Klimaticky neutrální společnost

Naturtreu jednotlivé rostlinné látky ve svých produktech kombinuje tak, aby splnily specifické potřeby každé ženy a zajistily ji zdraví a psychickou pohodu. Pro Naturtreu jsou důležitá i přísná ekologická kritéria. Výsledkem je certifikace od Německého institutu pro standardy kvality a testování s pečetí DIQP (Deutsches Institut für Qualitätsstandards und prüfung), která zapsala společnost Naturtreu jako klimaticky neutrální.

Společnost Naturtreu se navíc rozhodla finančně podpořit projekt obnovy lesů Kikonda Forest v Ugandě. Díky tomuto projektu získávají rostliny a zvířata v Ugandě tisíce hektaru přirozeného prostoru pro svůj život. S tím jsou spojené i stovky nových pracovních míst a podpora místních škol.

V nabídce najdete produkty pro ženy v každém období života ale i doplňky stravy pro děti. Doporučujeme například ojedinělí komplex vitamínů pro podporu funkce štítné žlázy NATURTREU Komplex pro štítnou žlázu, jód+selen, DrüsenSchild nebo oblíbené vitaminy v prášku pro podporu imunity dětí NATURTREU Kouzelný nápoj - vitaminy na podporu imunity pro děti ZauberTrank.

NATURTREU Kouzelný nápoj - vitaminy na podporu imunity pro děti ZauberTrank.  NATURTREU Kouzelný nápoj - vitaminy na podporu imunity pro děti ZauberTrank_2

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz