Přírodní doplňky stravy Naturtreu pro ženu v každém období života

Značka přírodních veganských doplňků stravy Naturtreu provází ženu všemi důležitými obdobími od plánování těhotenství až po péči o novorozené miminko. Přiblížíme vám, jak fungují jednotlivé doplňky stravy, a proč vám budou doslova ušité na míru.

NATURTREU Mateřská radost – plodnost a plánované těhotenství, MutterFreude (90 kapslí)

Snažíte se otěhotnět? Perfektně vyladěný komplex pro období plánování těhotenství obsahuje drmek obecný přispívající k dosažení hormonální hladiny a L-methylfolát vápenatý, který působí jako bioaktivní alternativa kyseliny listové a mnohem lépe se tak v organismu vstřebává. Nechybí zde ani potřebné železo, zinek a vitamin C. Doplněk stravy pro podporu otěhotnění je sestavený na základě 40 nejnovějších studií a důležitých poznatků na téma plodnosti a těhotenství.

Tato pečlivě sestavená kombinace všech důležitých mikroživin poskytuje budoucím maminkám vše, co k přípravě svého těla na nejkrásnější období života potřebují. Díky čistě přírodnímu složení je přípravek pro podporu plodnosti a plánované těhotenství vhodný pro vegetariány i vegany.

NATURTREU Mateřská radost - Plodnost a plánované těhotenství, MutterFreude (90 kapslí)

NATURTREU Čas kulatění – komplex vitaminů pro těhotné KugelZeit (90 kapslí)

Komplex nejdůležitějších stopových prvků a vitaminů pro těhotné ženy poskytuje bioaktivní alternativu kyseliny listové (L-methylfolát vápenatý), železo, jód a vitaminy skupiny B. Doplněk stravy pro těhotné Čas kulatění obsahuje rovněž vitamin C pro lepší vstřebávání železa, chrom k lepšímu udržení zdravé hladiny cukru v krvi a další nezbytné vitaminy a minerály pro správný vývoj miminka. Pouhá jedna kapsle denně dodá těhotné ženě optimální dávku živin ve vysoké kvalitě, a zároveň bez obsahu lepku, stearátu hořečnatého, oxidu titaničitého a zbytečných aditiv.

NATURTREU Čas kulatění, Komplex vitaminů pro těhotné KugelZeit (90 kapslí)

NATURTREU Pískavice řecké seno na podporu laktace StillZeit (90 kapslí)

Chcete podpořit tvorbu mateřského mléka v období kojení a dát svému miminku maximum živin pro jeho správný růst a vývoj? Aktivovaný komplex obsahující pískavici řecké seno a fenykl je navíc obohacený o L-methylfolát vápenatý, vitamin B12 a železo. Díky tomu přispívá ke snížení únavy a vyčerpání, zvyšuje hladinu energie a podporuje psychiku novopečené maminky. Nenajdete v něm žádná aditiva, GMO, umělé příchutě a další nežádoucí látky. Stejně jako ostatní doplňky stravy Naturtreu je i StillZeit vhodný pro vegetariány i vegany.

NATURTREU Pískavice řecké seno na podporu laktace StillZeit (90 kapslí) 

Všechny produkty od značky Naturtreu seženete v našem e-shopu. Chcete vědět o značce Naturtreu a jejím poslání více? Přečtěte si článek Přírodní doplňky stravy Naturtreu: Pro vaše zdraví a pohodu.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz