Gumídci od North American Herb & Spice - Jak je to s tou chutí?

Gumídci s příchutí třešní od značky North American Herb & Spice jsou maminkami milovány, ale  také odmítány - překvapivě. Stačí si přečíst recenze u mě na webu - schválně se běžte podívat! :)

Naprosto úpřimně vám ale říkám, že bych tyto zdravé bonbonky jen tak a hned nestavěla do kouta. 

North American Herb & Spice popisuje Gumídky s třešňovou příchutí jako „naprosto jediné doplňky stravy tohoto typu a složení - v podobě hravých gumídků z rostlinného želé s obsahem oreganového P73 oleje a oleje z černuchy seté“.

A já se pod to podepisuju všemi 10! 

 gumidci_nahs_2

Dlouho jsem se snažila sehnat dopňky stravy na podporu imunity pro děti s obsahem černuchy seté. Proč? Protože právě černuchu setou vám doporučí 10 z 10 certifikovaných aromaterapeutů. A také všechny moudré knihy o aromaterapii pro děti. Černucha setá je takový „imunitní ninja“ a naprosté „must have“, když už na děti něco leze anebo rovnou skočilo. Ta chuť je ale děs - ano, ochutnala jsem to také.

Proto patřím do skupinky maminek, které Gumídky od North American Herb & Spice milují. A hlavně moje děti. Směs kokosového nektaru, sirupu z jakonu, které jsou přirozeně sladké, a koncentrovaná třešňová šťáva tu ohromně výraznou chuť oregana a černuchy seté zjemní tak asi o 150%. Ale i tak to nejsou žádní Marťánci :)

Kdysi jsem dávala dětem jen čistý olej z černuchy seté na lžičku ráno a večer. A víte co? Daly to. Jak je to možné? Mám stejnou zkušenost jako jedna moje zákaznice, která mi na Gumídky od North American Herb & Spice napsala recenzi  - prostě jsem dětem polopatě řekla, jak to je. Že je to moc důležité, aby tělíčko bylo zase rychle zdravé, abychom mohly zase blbnout jako „ za zdrava“. No a ony si tu lžičku ráno a večer fakt daly. Samozřejmě se to neobešlo bez hektolitrů vody na zapíjení a pokřivených tvářiček.

gumidci_nahs_1

No a máte to rovnou i s tipem na to, co dělat, když děti nejsou z Gumídků od North American Herb & Spice vystřelené až na měsíc. Dám vám ještě 1 tip. Pokud vám, maminkám, tatínkům, velkým bráškům a sestřičkám nechutnají doplňky stravy s oregánovým olejem - sáhněte právě po Gumídcích - opravdu jsou nejvíc „hratelní“ a může je užívat naprosto každá věková kategorie.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz