Elektrolyty: Perfektní pomoc pro těhotné

Nápoje s elektrolyty představují efektivní způsob, jak přírodní cestou dodat svému organismu hořčík, vápník a další minerální látky potřebné pro hladký průběh těhotenství. Prozradíme vám, proč je i vy zaručeně musíte mít.

Elektrolyty a jejich funkce

Elektrolyty jsou malé částice přenášející elektrické proudy. Hydratují buňky a pomáhají ke správným tělesným funkcím. Elektrolyty mají přímý vliv na krevní oběh, nervový systém i svalstvo.

Varovné příznaky nízké hladiny elektrolytů v organismu:

  •       pocit žízně
  •       únava nebo malátnost
  •       potíže se soustředěním
  •       bolesti hlavy
  •       závratě
  •       zácpa nebo průjem
  •       nevolnost
  •       sucho v ústech
  •       suché a popraskané rty

Elektrolyty v těhotenství

Plodová voda je z 98 % tvořená vodou a elektrolyty. Zajištění dostatečného příjmu základních vitaminů a minerálů je proto klíčem pro zdravý vývoj miminka. Dostatečná hydratace pomáhá těhotným ženám udržet optimální tělesnou teplotu, regulovat srdeční rytmus i krevní tlak, a podpořit zdravou funkci nervových přenosů a svalových kontrakcí.

Během těhotenství však může snadno dojít k dehydrataci. Popíjení tekutin s elektrolyty vám pomůže snadno zajistit hydrataci a zároveň doplnit ztracené minerály. Optimální rovnováha elektrolytů navíc snižuje riziko rozvoje nepříjemných těhotenských stavů, jako jsou nedostatek energie, nevolnosti nebo otoky.

Poporodní nakopávač

Rovnováha elektrolytů pomáhá tělu lépe zvládat ztrátu krve i vyčerpání z porodu. Elektrolyty jsou velmi důležité i při kojení miminka. Ženské tělo potřebuje pro tvorbu mateřského mléka velké množství tekutin a minerálních látek. Jen tak může doplnit všechny živiny, o které v průběhu kojení přichází. Nápoj s elektrolyty je praktickým pomocníkem, který vám zajistí potřebnou hydrataci a dostatek sil pro péči o sebe i své čerstvě narozené miminko.

Elektrolyty Re-Lyte™: Dopřejte si minerální koktejl s okamžitým účinkem

Elektrolyty značky Re-Lyte™ se dlouhodobě drží na světové špici. Jsou přírodní a obsahují čistou mořskou sůl Redmond Real Salt, sušenou kokosovou vodu, unikátní komplex pěti důležitých elektrolytů: sodík a draslík v poměru 2:1, hořčík, vápník a chlorid, a více než 60 stopových minerálů. Velkým plusem je i výborná chuť elektrolytů bez přidaného cukru. Připravili jsme pro vás příchutě MANGO a MELOUN S LIMETKOU

Směs elektrolytů Re-Lyte™ jednoduše rozpustíte v čisté vodě. Po zamíchání stačí chvilku počkat, než se směs zcela rozpustí. A za pár vteřin už si můžete užívat výbornou chuť nápoje včetně všech benefitů, které mu elektrolyty propůjčují.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz